Nadolazeći događaji u Župi sv. Jeronima:

 

DUHOVNA OBNOVA MARIJINOG DRUŠTVA - Marijino Društvo iz naše Župe organizira korizemnu duhovnu obnova koja će se održati u subotu 23. ožujka u samostanu na Drexelu. Program će započeti okupljanjem u 2 sata poslijepodne, a nastaviti se predavanjem, molitvom krunice, svetom misom i druženjem. Duhovnu obnovu će predvoditi naš kustos fra Jozo.


DANI KARDINALA STEPINCA - Godišnji koncert Kolo Grupe Kardinal Stepinac održati će se u subotu 30. ožujka. Poslije koncerta imati ćemo večeru i zabavu u župnoj dvorani. Naši mladi cijelu godinu naporno rade na očuvanju baštine. Zato je važno da ih podržimo kada pripremaju događaje kao što je ovaj. Karte se mogu nabaviti kod članova Odbora Hrvatske Škole.


RIBLJA VEČERA - KUD Hrvatska Baština organizira riblju večeru u našoj velikoj dvorani u petak, 12. travnja, s početkom u 6 p.m. Pridružite nam se.

 

 

 

 

POZIV NA MOLITVU 

Sve obitelji koje pripadaju Sv. Jeronimu zajedno  mole obiteljsku molitvu. Svaku večer između 6 - 7 sati, kada kome odgovara, odvojimo vrijeme za molitvu.


 

MonstranceSvaki četvrtak klanjanje pred Presvetim sakramentom od 7 do 9 sati navečer u crkvi.

 


SRIJEDOM - MOLITVA KRUNICE S NAŠIM ČASNIM SESTRAMA NA DREXELU - Želite li moliti krunicu? Želite li produbljivati svoju vjeru i meditirati o otajstvima Isusova života? Pridružite se našim časnim sestrama i molitvenoj grupi koji se okupljaju svake srijede u kapelici sv. Ante na Drexelu. Molitva traje od 7 do 7:45 sati navečer.


Događaji u zajednici:

DUHOVNA OBNOVA MARIJINOG DRUŠTVA - Marijino Društvo iz naše Župe organizira korizemnu duhovnu obnova koja će se održati u subotu 23. ožujka u samostanu na Drexelu. Program će započeti okupljanjem u 2 sata poslijepodne, a nastaviti se predavanjem, molitvom krunice, svetom misom i druženjem. Duhovnu obnovu će predvoditi naš kustos fra Jozo. Svi su dobrodošli. Iskoristimo ovu prigodu na našem putu priprave za Uskrs.


DOBROTVORNI RUČAK HRVATSKE ŽENE Kao i svake godine Društvo Hrvatska Žena organizira dobrotvorni ručak u Hrvatskome Centru, na Cvjetnu Nedjelju, 14. travnja s početkom u 1 p.m. Ulaznice, po cijeni of $35 za odrasle i $20 za djecu od 6-12 godina možete nabaviti kod članica odbora ovoga društva, kao i u našemu Župnome uredu. Molimo osigurajte svoje ulaznice na vrijeme. Ulaz na vratima je $40.


EMITIRANJE HRVATSKOG KATOLIČKOG RADIJA CHICAGO - HKR Chicago je na stanici (WNDZ 750 AM) subotom u 12 sati (podne).

TOP                                                                    HOME

        

Copyright © 2019  St Jerome Croatian Catholic Church. All Rights Reserved.